Teknisk selger / Salgsingeniør

For ytterligere å styrke vårt nærvær i markedet behøver vi å ansette en ny medarbeider med ansvar for salg

Som Teknisk Selger / Salgsingeniør er ditt hovedansvar salg av vifter med særlig vekt på kundeoppfølging og innsalg til eksisterende og nye kunder. ebm-papst har mer enn 1 200 kunder, og innsalg kan variere fra enkle bestillinger til komplekse løsningsforespørsler. Du får ansvar for alle salgsprosessens deler: identifisere nye forretningsmuligheter, gjennomføre kundemøter, innsalg, tilbud, ordrehåndtering og oppfølging. I tillegg vil du bli en viktig bidragsyter når ebm-papst skal utvikle nye salgskanaler og bli relevant i flere kundesegmenter. Om du vil tenke utenfor boksen, se nye muligheter og ta initiativ for å finne et større potensial for ebm-papst: da er dette jobben for deg!

Vi tror den rette kandidaten har minst 5 års erfaring med relevante tekniske produkter eller løsninger, og minimum 3 år i en salgsrolle. Du har god kompetanse innen tekniske fag, opparbeidet gjennom høyere utdannelse og/eller solid erfaring. Du kan like gjerne komme fra andre industrier enn ventilasjon og vifter. Det er viktigere at du har teknisk kompetanse og kan tilføre nye idéer og perspektiver til et allerede svært faglig dyktig salgsteam.

Litt om oss
ebm-papst er et verdensledende selskap innen utvikling, produksjon og salg av energieffektive vifter. Spisskompetanse på avansert motorteknologi, elektronikk og aerodynamikk ligger til grunn for vårt fremgangsrike sortiment. Våre kunder finnes eksempelvis i ventilasjon, kjøling, varme, telekommunikasjon, elektronikkindustri, automasjon og transportindustri. Vi forsøker alltid å finne den optimale løsningen på kundens forespørsel. Ofte innebærer det at vi utvikler, produserer og leverer en vifte som er tilpasset spesielt for vår kunde. Vår ambisjon er alltid å ha nært og langsiktig samarbeide med kunden.

For flere detaljer se stillingsannonsen fra Mercuri Urval

Stillingsannonse fra Mercuri Urval