Vifter og EC-motorer for redusert energibruk

ebm-papst er et verdensledende og globalt selskap innen utvikling, produksjon og salg av energieffektive vifter og EC-motorer. Fortreffeligheten innen avansert motorteknologi, elektronikk og aerodynamikk danner grunnlaget for vårt vellykkede sortiment. I tillegg selger vi kjøleprofiler i aluminium som benyttes til elektronikkjøling fra Fischer. Kundene våre er for eksempel innen ventilasjon, kjøling, oppvarming, telekommunikasjon, elektronikk, automatisering, medisinsk teknologi og bilindustrien. Til vårt viftesortiment >>

Nyheter

Nye AxiEco Protect

Denne viften gir en unik høytrykksstabilitet selv ved høyt trykk og veldig høyt mottrykk. På lang sikt vil AxiEco Protect vokse til å bli en komplett vifteserie som dekker så mange forskjellige bruksområder som mulig.
Nye AxiEco Protect

ebm-papst vinner pris

Vårt fokus på forskning og utvikling blir lagt merke til - prisen "Innovasjon gjennom forskning" endte nok en gang opp hos oss ​​i ebm-papst.
ebm-papst vinner pris

Over 40 år i bransjen

Gorm Benno har nå blitt pensjonist og deler litt av sin reise, opplevelser og tanker som han har hatt i løpet av sine 42 år i bransjen.
Over 40 år i bransjen

Prisjustering fra 15.april

Over en lang periode har vi nå hatt en valutautvikling med svakere norsk krone mot Euro. Vi har utsatt dette så lenge som mulig, men er nå nødt til å varsle om en prisjustering gjeldende fra 15. april 2020.

Få tilsendt prisliste for 2020.

Vi vil med dette informere om vår nye prisliste, som er gjeldende f.o.m. 06.01.2020. Vi har sett oss nødt til å justere våre priser, prisreguleringen varierer innenfor og mellom de enkelte produktområdene.Ta kontakt for å få tilsendt prislisten.
Få tilsendt prisliste for 2020.

Store kostnadsbesparelser etter oppgradering av kondensatorer i mer enn 150 butikker

Marks & Spencer sparer millioner med EC-teknologi fra ebm-papst. Energibesparelsen er estimert til nesten seks millioner norske kroner per år (drøyt 500.000 pund) og investeringen i oppgraderingen anslås å ha betalt seg på mindre enn fem år. Andre fordeler er betydelig roligere viftedrift og mer effektiv drift med helt nye muligheter for å tilpasse driften til dagens utetemperaturer.
Store kostnadsbesparelser etter oppgradering av kondensatorer i mer enn 150 butikker

AxiBlade - En ny generasjon aksialvifter

AxiBlade er utviklet for å være et ekstremt fleksibelt konsept og tilbys derfor som et modulbasert system som dekker mange applikasjoner. Viftehjulene er designet for å kunne kombineres med forskjellige motorer, noe som gir store muligheter til å optimalisere effektiviteten til en vifteløsning og også for å finne det beste lydnivået for en bestemt applikasjon.
AxiBlade - En ny generasjon aksialvifter