ebm-papst har åpnet et nytt logistikksenter i Landshut

Det nye logistikksenteret i tilknytning til ebm-papst’s anlegg i Landshut – Tyskland
Etter 13 måneders byggetid, åpnet ebm-papst sitt nye moderne logistikksenter i Landshut. 13 millioner Euro er investert i et nytt automatisert høylager. Ca 40 personer vil jobbe i det nye logistikksenteret.

Rainer Hundsdörfer, administrerende direktør i ebm-papst sier følgende: "Logistikksenter vil fungere som et internasjonalt logistikknutepunkt for raskt å kunne levere bestilte produkter til våre kunder. Investeringen vil også forbedre materialflyten og frigjøre plass i produksjonslokalene til ebm-papst i Landshut."

Som en del av vårt " Factory 2012 - program" for å øke effektiviteten, har hele logistikkprosessen på ebm-papst i Landshut blitt analysert i detalj. Studien har bidratt til å forme det nye logistikksenteret som ligger nærme produksjonslokalene, som også er sammenbundet med et raskt transport-system.

"Det nye logistikksenteret vil styrke ebm-papst i Landshut og bedre vår evne til å håndtere vekst i framtiden", forklarer Stefan Brandl, administrerende direktør i ebm-papst Landshut. Brandl indikerer at planen er å øke salget i Landshut til over 300 millioner Euro i løpet av de neste to årene, et viktig bidrag til ebm-papst konsernets totale omsetning.

ebm-papst Landshut produserer i hovedsak produkter for husholdningsapparater og innom oppvarming, se linkene nedenfor.

Husholdningsapparater
Oppvarming